viernes, 5 de diciembre de 2014

Open Night de Santa Coloma de Gramenet

La primera Open Night de Santa Coloma de Gramenet se celebrará hoy, día 5 de diciembre. Una tarde-noche en la que 162 establecimientos permanecerán abiertos hasta las 0h. Además, se realizarán actividades, música, teatro, bailes y habrá sorpresas para los visitantes. Aprovecha para hacer tus compras de Navidad durante esta amplia jornada en la que los comercios que pariticipan, ofrecerán descuentos de hasta el 50%.

La Open Night de Santa Coloma está organizada por Santa Coloma Todo a Mano y la Agrupación del Comercio y la Industria de Santa Coloma con la colaboración del Ayuntamiento de Santa Coloma, bajo el lema "El comercio vivo de noche". Los comercios ofrecerán descuentos y sorteos para sus visitantes

A las 17.30h: Cliente VIP. Ganadores del sorteo cliente VIP. Plaza de la Vila
A las 19.00h: Masterclass de Zumba. Plaza de la Vila
A las 20.00h: Batucada por el centro de la ciudad
A las 20.30h: Escaparates vivientes e interactivos
A las 23.30h: Concierto espectáculo Coser y Cantar Mano Creazion & Dj Paty
A las 24.30h: Cierre Open Night de Santa Coloma de Gramenet

Si quieres ir de compras a altas horas de la noche y además disfrutar de un ambiente festivo, te invitamos a que des un paseo por el centro de Santa Coloma de Gramenet. Te esperan bailes, zumba, teatro, música en vivo, demostraciones de peluquería, maquillaje y muchas cosas más.





Pili Vidal
Viajar a Barcelona - I Love Barcelona
¡Vive Barcelona, Disfruta Barcelona!

Més de 120 establiments participaran el 29 de novembre a la primera Open Night

Redacció

Foto: Arxiu
S’havia de fer el 8 de novembre però s’ha preferit canviar la data.
L’ACI és l’organitzadora de la festa nocturna del comerç.
Els participants oferiran activitats paral·leles i hi hauran sorpreses.
Més de 120 establiments de Santa Coloma de Gramenet, entre comerç de proximitat, restauració i empreses de serveis, participaran el dissabte 29 de novembre a la primera edició de l’Open Night, una iniciativa organitzada per l’Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma (ACI). Inicialment, la jornada nocturna de vendes s’havia programat el 8 de novembre però finalment s’ha optat per modificar la data: “Volíem mirar de garantir la màxima participació i donat a la proximitat de l’inici de la campanya de Nadal vam valorar que el 29 de novembre era una bona data per diversos motius, com ara l’encessa de les llums de Nadal, l’estrena de l’àrea per a vianants del centre i l’aniversari de la Tarjeta Ciutat”, explica la presidenta de l’ACI, Laia Muñoz.
Així doncs, el 29 de novembre les botigues que participen a l’Open Night no abaixaran les persianes a l’hora habitual dels dissabtes sinó que allargaran la jornada fins a la mitjanit. Les dotze és també l’hora prevista per celebrar un gran fi de festa, a la plaça de la Vila de Santa Coloma.
L’Open Night no només permetrà als ciutadans anar de compres fora de l’horari habitual. Els participants també ofertaran activitats paral·leles que conviden, com a mínim, al passeig. Els apa-radors cobraran vida i hi haurà una gran oferta d’activitats diverses per a tots els gustos orga-nitzades pels comerços, carrers i per la pròpia Agrupació.
Música en viu, teatre, demostracions de balls sessions de zumba, flamenc, dansa del ventre, demostracions de professionals tallant els caells, maquillant o pintant ungles, perruqueria canina, desfilada d’animals, photocall i personatges pels carrers són alguns dels elements que contribuiran a què els establiments i la ciutadania comparteixin una experiència única de comprar a Santa Coloma.
En els propers dies, a més a més, l’ACI informarà d’algunes promocions que oferiran els comerços, per iniciativa pròpia, i de la promoció especial que inclourà la Targeta Ciutat. També s’ha previst una promoció conjunta de tots els establiments participants organitzada per l’ACI, segons informa la seva presidenta.
Un gran aparador
L’Open Night s’organitza amb la voluntat que “tot Santa Coloma sigui un gran aparador, posant en valor el comerç de la ciutat i els seus serveis”, assenyala Laia Muñoz. La primera Open Night de Santa Coloma, que es fa sota el lema “El Comerç Viu de Nit”, pretén ser una experiència festiva del comerç per ser el gran aparador de Santa Coloma i donar visibilitat dels productes i serveis que ofereix la ciutat. Crear, durant una nit, un gran Centre Comercial Obert.
La iniciativa és una forma diferent d’arribar al consumidor, amb aparadors sorprenents i en moviment. Recentment, l’ACI ha organitzat entre els participants a l’Open Night la primera sessió de formació d’aparadors especials en format cafè-comerç (a la imatge), que ha estat “un èxit”, assenyala la presidenta de l’ACI .
L’Open Night representa una inversió d’uns 20.000 euros. Hi pot participar qualsevol esta-bliment de Santa Coloma de Gramenet, malgrat no siguin socis de l’ACI. L’Ajuntament de Santa Coloma hi col·labora.
- See more at: http://www.diaridesantacoloma.com/m%C3%A9s-de-120-establiments-participaran-el-29-de-novembre-la-primera-open-night#sthash.tlnan1ef.dpuf

No hay comentarios:

Publicar un comentario

¡Déjanos un comentario!